Nona 3*

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

Localizare: Situat chiar pe malul marii, in imediata vecinatate a rezervatiei naturale „Baltata”.

Facilitati: Piscina descoperita, restaurant principal, snack bar, pool bar,internet cafe, minibar, magazin, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului, pe terasa restaurantului si pe plaja din fata hotelului.
Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele  dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu,acces la internet/contra cost, balcon cu vedere spre mare sau spre parc.

Facilitati copii:Teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii.

Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana ziua so de 3 ori seara;

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie. Parcare: gratuita (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).

special offer