Botanik Exclusive Resort Lara

4

Botanik Exclusive Resort Lara

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

LOCALIZARE: Hotel situat la o distanta de 8 km de aeroportul din Antalya, la 5 km de centrul orasului, si la 450 m de plaja, a fost construit in anul 2002 si ultima renovare a fost facuta in 2013. Ca si suprafata totala are 112.000 m², are o singura cladire principala si 11 lifturi.

CAZARE: Hotelul are o cladire principala cu 5 etaje in forma de cruce in 3 colturi, fiecare aripa avand in partea exterioara 3 turnuri a cate 8 etaje. Dispune de un numar de 534 camere dintre care: 183 camere standard cu vedere la mare, 88 camere standard cu vedere la gradina, 4 camere standard pentru persoanele alergice, 5 camere pentru persoanele cu disabilitati, 54 de camere superioare cu vedere la mare, 6 camere superioare cu vedere la gradina, 6 camere superioare pentru persoanele alergice, 60 camere superioare deluxe cu vedere la mare, 101 camere superioare deluxe cu vedere la gradina, 10 camere superioare deluxe pentru persoanele alergice, 3 junior suite cu vedere la gradina, 7 suite family cu vedere la mare, 4 suite family cu vedere la gradina, 1 suita family pentru persoanele alergice, 2 suite king cu vedere la mare.
Camere promo sunt camere standard la care avem o oferta speciala (sunt limitate ca si numar). Sunt dotate cu minibar, TV LCD de 22”, player muzical, satelit, telefoane directe atat in camera cat si in baie, aer conditionat centralizat, seif, mocheta, baie cu dus si wc, oglinda si uscator de par.
Camere standard land view: sunt localizate in cladirea principala, au vedere catre gradina, au o suprafata de 32
m² si sunt dotate cu minibar, TV LCD de 22”, player muzical, satelit, telefoane directe atat in camera cat si in baie, aer conditionat centralizat, seif, mocheta, baie cu dus si wc, oglinda si uscator de par.
Camere standard sea view: sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 32 m² si sunt dotate cu minibar, TV LCD de 22”, player muzical, satelit, telefoane directe atat in camera cat si in baie, aer conditionat centralizat, seif, mocheta, baie cu dus si wc, oglinda si uscator de par.
Camere superior: sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 46 m² si sunt dotate cu minibar, TV LCD de 22”, player muzical, satelit, telefoane directe atat in camera cat si in baie, aer conditionat centralizat, seif, mocheta, baie cu dus si wc, oglinda si uscator de par. Au vedere la mare.
Camere superior deluxe: sunt localizate in cladirea principala, au o suprafata de 46 m² si sunt dotate cu minibar, TV LCD de 22”, player muzical, satelit, telefoane directe atat in camera cat si in baie, aer conditionat centralizat, seif, mocheta, baie cu dus si wc, oglinda si uscator de par. Au vedere la mare si au un pat matrimonial si un pat de o singura persoana.
Suite family: sunt destinate familiilor cu copii si au 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi de cate o persoana si 1 living; atat dormitoarele cat si living-ul sunt dotate cu TV LCD, DVD, micro sistem audio, kettle pentru ceai si cafea, minibar, patut pentru copii cu varsta intre 0-2 ani, baie cu cada si wc, balcon si sezlong pe balcon.

SERVICII: All Inclusive All Exclusive (AIAE)
Hotelul dispune de un Restaurant Principal, 3 Restaurante A-la-Carte, 9 Baruri, 1 Ice Cream Corner, 1 Diet Food, 1 Snack restaurant.
Conceptul de bauturi All Inclusive: toate bauturile nationale, cateva sortimente de bere, toate sortimenteel de scotch, irish, bourbon and malt whiskeys.Bauturile de import sunt cu plata.
Restaurante-fara plata
Restaurantul principal Sunflower in care se pot servi:
Micul dejun intre orele 07:00-10:00
Mic dejun tarziu intre orele 10:00-11:00
Pranz intre orele 12:30-14:30
Cina intre orele 19:00-21:30
Cina tarzie intre orele 24:00-00:00
Moon Flower in care se pot servi produse de patiserie si cafea intre orele 16:00-18:00.
Restaurante A-la-Carte
La Palma-specific Italian-deschis intre orele 19:00-21:30,necesita rezervare.
Sultan-specific turcesc-deschis intre orele 19:00-21:30,necesita rezervare
Silk Road-specific international- deschis intre orele 19:00-21:30,necesita rezervare
Baruri-fara plata
Tea & Coffe House: se servesc bauturi calde intre orele 08:00-24:00
Budha Bar: se servesc toate sortimentele de bauturi intre orele 08:00-24:00
Oasis Bar: se servesc toate sortimentele de bauturi intre orele 10:00-19:00
Blue Bar: se servesc toate sortimentele de bauturi intre orele 10:00-19:00
Bar La Palma: se servesc toate sortimentele de bauturi intre orele 12:00-16:00/19:00-21:30
Beach Bar: se servesc toate sortimentele de bauturi intre orele 10:00-19:00
Moon Flower: se servesc produse de patiserie si cafea intre orele 16:00-08:00
Hollywood Disco Bar: se servesc toate sortimentele de bauturi intre orele 23:00-02:00
Vitamine Bar: se servesc fresh-uri de fructe intre orele 08:00-17:00.

FACILITATI: Rixy club: este un miniclub pentru copii si adolescenti cu varsta intre 04-14 ani unde au parte de diferite activitati cum ar fi:
Fara plata: jocuri distractive in cursul zilei cu personal profesional, programe educationale pentru copii cu varsta intre 04-12 ani, picturi pe fata, activitati de lucru manual, cinema, dansuri, jocuri de puzzle.
Cu plata: carucioarele pentru copii.
Spa & Wellness: Fara plata: baie turceasca, zona de relaxare, sauna, piscina interioara, baie de aburi.
Cu plata: masaj, tratamente de corporale si faciale, coafor, servicii pentru cupluri, manichiura, pedichiura.
Hotelul mai dispune si de magazine de bijuterii, pielarie, suveniruri, papuci.

PLAJA SI PISCINE: Plaja este cu nisip dar are si ponton. Prosoapele,umbrelele si sezlongurile sunt fara plata. Sunt montate cabine de schimb si tot pe plaja gasim si serviciul de prosoape reci.Tot pe plaja mai sunt amplasate niste pavilioane care se pot folosi cu servicii de majordom privat, contra cost.
Hotelul are 1 piscina exterioara si 1 interioara, cea exterioara are 140 cm adancime si cu o suprafata de 5600 m²,jacuzzi, 3 tobogane pentru adulti si 3 tobogane pentru copii iar cea interioara are o adancime de 140cm si o suprafata de 300 m².Ambele piscine sunt cu apa proaspata iar cea interioara este incalzita in perioada noiembrie-aprilie.

SPORTURI SI ACTIVITATI: Hotelul dispune de 2 Sali de fitness, echipament de sala, preas piept, haltere, banda de alergat, biciclete eliptice, 6 terenuri de tenis cu gazon sintetic, 2 terenuri de antrenamente sportive, gimnastica de dimineata, gimnastica in apa, boccia, 1 teren de fotbal profesional, spectacole de karaoke, competitii de dans si cultura generala, muzica live, jocuri, spectacole de dans oriental.
Fara plata: terenurile de tenis nocturne, fotbal, dart, aerobic, boccia, fitness, cinema.
Cu plata:lectiile de tenis cu echipament, bowling, powerplate si sporturi de apa motorizate.

special offer