Akka Antedon 5*

5

Akka Antedon 5*

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

LOCALIZARE: Hotelul se intinde pe o suprafata de 90.000 mp si este localizat la 41 km distanta de aeroportul Antalya, la 15 km de Kemer.

CAZARE:

Standard room (30-42mp)-sunt 330 de camere standard, pot avea pat matrimonial sau paturi single; au parchet, baie cu cada, uscator de par, telefon direct, wireless, mini bar, led tv,seif,aer conditionat centralizat, canapea, balcon.
Superior room (42mp) – sunt 10 camere superior si se afla in cladirea principala. Au un dormitor cu pat matrimonial, canapea, birou, baie cu cada si dus ,halate de baie, minibar special(cola, cola light, fanta, sprite, suc, apa minerala,apa plata, bere, ceai, limonada);cos cu fructe, alune, ciocolata in ziua cazarii. Turistii cazati in camera superior beneficiaza de o rezervare gratuita la restaurant a la carte.
Family room (40-52mp) – sunt 68 de camere family, au 2 dormitoare cu usa de conexiune (unul cu pat matrimonial si unul cu paturi single), baie cu dus si cada. Toate camerele family sunt localizate in blocul family.
Duplex room (52-63mp) – sunt 76 de camere duplex, au 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu paturi single), 2 bai, fiecare cu dus si cada. Sunt localizate in cladirea principala si se intind pe 2 etaje.

special offer