Astir Beach 4*

4

Astir Beach 4*

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

Localizare: Hotelul Astir Beach este situat pe plaja, in frumoasa statiune Gouves, la numai 18 km est de orasul Heraklion si de statiunile pline de viata Herssonisos (10 km) si Malia (16 km). In imediata apropiere a hotelului sunt multe baruri, taverne, supermarketuri si magazine, iar la numai 500 m distanta de hotel se afla o statie de autobuz.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de facilitati de calitate precum: restaurant spatios si confortabil, bar interior, lounge – TV, masa de billiard, sala de conferinte pentru aproximativ 45 de persoane, snack-bar si un mini market.

Facilitati camere:

Hotelul ofera 164 camere moderne si confortabile, dotate cu baie proprie cu cada sau dus, telefon cu linie directa, conexiune la internet contra cost, aer-conditionat, mini-frigider contra cost, TV, uscator de par, seif, balcon sau terasa.

Activitati/Divertisment:

Pentru cei care iubesc sportul vor avea la dispozitie un mini golf, tenis de masa, volei si badminton. Hotelul ofera program de animatie in timpul zilei si seara (incepand cu mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii septembrie), cu spectacole de muzica si folclor. Pentru cei mici hotelul ofera programe de animatie, loc de joaca special amenajat.

Tarifele includ:

-transport avion, cursa directa Iasi Insula Creta

-transfer aeroport hotel aeroport

-7 nopti cazare cu demipensiune

-asistenta turistica la destinatie

Nu sunt incluse:

-asigurare medicala de calatorie

-intrari la obiectivele turistice

special offer