Akka Claros 4*

4

Akka Claros 4*

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kiris, la aproximativ 350 m de mare, la poalele muntilor Beydaglari. Este o baza ideala pentru vizitatorii care doresc sa exploreze splendida Riviera Turceasca.

CAZARE: Standard room – 90 camere cu suprafata de 22 – 25mp, dotate cu telefon in baie, uscator de par, dus, TV satelit, telefon direct, minibar, seif, aer conditionat centralizat, balcon.

SERVICII: Restaurant principal, unde se servesc si specialitati turcesti, dar si bucatarie internationala, Snack Bar, Lobby Bar, bar la piscina.
Fara plata: bauturi racoritoare, bauturi alcoolice locale, cafea, ceai.
Cu plata: bauturi racoritoare proaspete (fresh juices), bauturile alcoolice importate, bauturile imbuteliate.

FACILITATI: Restaurant principal, unde se servesc si specialitati turcesti, dar si bucatarie internationala, Snack Bar, Lobby Bar, bar la piscina. Pentru copii: miniclub, cinema, bazin de nisip, parc experior, activitati manuale, disco club.

PLAJA SI PISCINE: Hotelul dispune de 2 piscine: una pentru adulti de 480mp si una pentru copii de 5 mp. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite, prosoapele returnandu-se in baza unui card.

SPORTURI SI ACTIVITATI: Piscina, volei, dart, polo pe apa, biliard, tenis de masa, programe de animatie pentru copii, centru SPA, sporturi pe plaja si la piscina.
Programe de sport si de divertisment organizate în cadrul programului de doua ori pe saptamana: gimnastica, seara turceasca, spectacole de dans, spectacole de iluzionism, club de dans, competitii.

special offer