Fame Residence Kemer 5*

5

Fame Residence Kemer 5*

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul orasului Kemer la 30 km de centrul Antalyei si la 40 km de aeroport.

CAZARE: In total sunt 246 de camere, din care 202 standard, 22 camere standard la mansarda, 8 camere family cu usa de comunicare, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 4 Junior suite si 4 suite la mansarda.
Standard room: sunt 202 camere standard, dotate cu aer conditionat, telefon direct, minibar (cu plata), seif (cu plata), TV satelit si muzica, balcon, baie cu cada si uscator de par.
Family 1 bedroom: dotate cu aer conditionat, telefon direct, minibar (cu plata), seif (cu plata), TV satelit si muzica, balcon, baie cu cada si uscator de par.

SERVICII: Fame style all inclusive

FACILITATI: Restaurant principal cu bufet deschis pentru mic dejun, pranz si cina, patiserie, Gozde pub, lobby bar, snack bar pe plaja, bar la piscina si restaurant A` La Carte.
Fara plata: sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele.
Cu plata: Magazine, spalatorie si curatatorie, doctor, baby sitting, coafor, minibar, seif, internet, room service, masaj, centru de infrumusetare, biliard.

PLAJA SI PISCINE: Plaja privata (Blue Flag), 2 piscina: una interioara si una exterioarea, precum si o piscina pentru copii. Sezlongurile, umbrelutele, saltelutele si prosoapele sunt gratuite.

SPORTURI SI ACTIVITATI: Centru de fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa, mini club. Masaj, centru de infrumusetare, biliardul sunt cu plata

special offer