Domus Sessoriana 3*

3

Domus Sessoriana 3*

Fitness
Coffee shop
Restaurant
Baby care
Service room
Wifi Free

Aflat chiar lângă bazilica Sfintei Cruci, Domus Sessoriana este gazduit de o manastire din secolul al X-lea. Terasa de pe acoperis ofera vedere uimitoare la Roma.

Acest hotel istoric va intampina la doar cativa pasi de ruinele templelor si amfiteatrelor romane. Domus Sessoriana are vedere si la gradinile de legume amenajate de cistercieni, iar la receptie puteti rezerva vizite la muzeu, manastiri, gradini şi bazilica.

Personalul hotelului cunoaste mai multe limbi si asigura servicii profesioniste. Puteti inchiria calculatoare pentru o zi, puteti rezerva servicii de transfer sau va puteti relaxa cu o revista in hol.

Micul dejun tip bufet este servit între orele 07:00 şi 10:00 in sala de mese straveche si aveti la dispozitie si mic dejun la pachet. Oaspetii se pot bucura de momente de relaxare la barul de vinuri si in cafenea, iar restaurantul ofera specialitati regionale pentru cina, folosind produse de sezon.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit şi minibar. Toate camerele confortabile sunt amenajate cu gust, cu mobilier realizat manual.

Statia de metrou este la 10 minute de mers pe jos de Domus Sessoriana, iar în apropiere opresc autobuze care circula periodic. Gara Termini este la 15 minute de mers pe jos.

special offer