Despre noi

Călătorii unice cu UNLIMITED TRAVEL

La Unlimited Travel vă ajutăm să obţineţi vacanţa dorită. Nu doar orice vacanţă, ci una excepţională, îmbogăţită de noi experienţe de viaţă!

Suntem pe piaţă de la începutul anului 2009. În tot acest timp, ne-am afirmat prin preturi competitve, consultanta si promptitudine!

Puteţi alege dintre ofertele predefinite sau ne puteţi solicita oferte personalizate, în funcţie de dorinţele dumneavoastră.

Vom veni în întâmpinarea dumneavoastră cu variante de zbor (ale companiilor aeriene de linie şi low-cost), cazare (hoteluri şi apartamente), circuite, sejururi pentru seniori şi sejururi sociale, city break, croaziere etc.

O categorie „specială” de clienţi ai noştri o constituie tinerii proaspăt căsătoriţi, cărora le vom oferi întotdeauna călătoria vieţii lor, în luna de miere.

Tot la noi veţi găsi suport şi informaţii referitoare la procedura de aplicare pentru viza de turist pentru Statele Unite ale Americii şi Africa de Sud.

Vă stăm la dispoziţie, într-un mod prietenos!

Ne puteţi contacta foarte uşor prin telefon sau email şi veţi primi un răspuns din partea noastră pe parcursul aceleiaşi zile.

De asemenea, vă punem la dispoziţie un număr de telefon de urgenţă, apelabil non stop, pentru orice problemă sau situaţie neprevazută intervenită pe perioada călătoriilor dumneavoastră.

Suntem flexibili, înţelegem limitele financiare, culturale, etc în care trebuie să ne încadrăm cu ofertele transmise!

Ce oferim

Preţuri pentru tine

Este important ca clienţii noştri să meargă relaxaţi în călătorie, de aceea oferim pachete turistice în funcţie de posibilităţile financiare.

Destinaţii de vis

Pune degetul pe hartă şi mergi în vacanţă! E atât de simplu. Cu noi destinaţia ta de vis devine realitate. Ne vom ocupa de toate detaliile!

Itinerarii unice

De la cele mai sofisticate croaziere până la cele mai sălbatice tururi, la UNLIMITED TRAVEL le găseşti pe toate. Nu trebuie să îţi faci griji, doar să te bucuri!

Telefon de urgenţă

Aveţi la dispoziţie un număr de telefon de urgenţă, apelabil non stop, pentru orice problemă sau situaţie neprevazută pe parcursul călătoriei.

Servicii complementare gratuite

Oferim transfer gratuit la aeroportul Iaşi pentru clienţii care achiziţionează bilete de avion sau pachete turistice cu plecare din această locaţie.

Efectuăm gratuit procedura de check-in online pentru toate zborurile care permit această opţiune.

Închiriem gratuit echipament de ski (clăpari) pentru turiştii care achiziţionează pachete de ski prin intermediul agenţiei noastre.

Va aşteptăm!