25

nov.
2019

Top resorturi din Turcia cu aqua park

Posted By : Unlimited Travel/ 2938

Coasta Antalyei din Turcia ofera turistilor sai diverse si numeroase oportunitati de petrecere a vacantei. Vremea prielnica pentru mare si soare se intinde din luna mai pana in luna octombrie.Hotelurile de lux cu servicii ireprosabile de tip all inclusive sunt la mare cautare.Dar cum sa alegi din atat de multe hoteluri? Ei bine daca sunteti clientii de tip family atunci cu siguranta cautati un resort unde se pot juca si simti bine si micutii vostri. Hotelurile cu aquapark-uri imense si diverse sunt cele mai solicitate. Iata cateva recomandari de hoteluri cu aquapark ce sunt la mare cautare.

Von Resort Golden Beach . Hotelul este situat pe malul marii la 12 km de  statiunea Side. Acesta are 2 piscine exterioare si 9 tobogane.

Royal Dragon. Hotelul este situat la 48 km de aeroportul Antalyei. Acesta are piscina exterioara si aqua park cu 11 tobogane.

Club Turan Prince World . Acest hotel este situat la 75 km de aeroportul Antalya si 12 km de orasul Manavgat. Are 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara si un aqua park cu 14 tobogane.

Lara Family Club. Hotelul este situat foarte aproape de aeroport, la 14 km si la 9 km de centrul orasului Antalya. Are o piscina exterioara si 4 tobogane.

Amara Prestige . Hotelul este la 40 km de aeroportul Antalya in localitatea Goynuk. Este dotat cu 5 piscine exterioare dinte care una semiolimpica si 7 tobogane acvatice.

Crystal Water World Resort &Spa. Hotel deschis in anul 2013 , situat pe malul marii la 40 km de aeroportul din Antalya. Hotelul are 2 piscine exterioare si una interioara si 7 tobogane.

Delphin Imperial este situat la 10 km de aeroportul Antalya si 15 km de centrul orasului, pe malul marii. Are 3 piscine exterioare si una interioara si 5 tobogane acvatice.

Miracle Resort este situat la 15 km de aeroport si la 11 km de centrul orasului Antalya. Are o piscina exterioara, una interioara si 3 tobogane.

Fame Residence Lara& Spa .Hotel situat la 14 km de aeroportul Antalya si la 16 km de centrul orasului pe malul marii. Are 1 piscina exterioara si una interioara si 3 tobogane.

Titanic Beach a fost construit in 2003 si este situat pe malul marii la 10 km de aeroport. Acesta are 3 piscine exterioare , una interioara si 4 tobogane acvatice.