29

aug.
2017

Locuri spectaculoase pe care le poti vizita cu bani putini

Posted By : Unlimited Travel/ 1369

Dupa un an de munca, aproape zi de zi, fiecare dintre noi astepta cu nerabdare concediul. Exista nenumarate destinatii turistice care mai de care mai frumoase insa nu intotdeauna ne putem permite sa alegem orice varianta turistica. Acest lucru se intampla, in cea mai mare masura, datorita costurilor piperate.

Pentru a va veni in ajutor am realizat o lista cu locuri superbe, dar care nu necesita sume foarte mari de bani. Pentru alcatuirea acestui clasament au fost luate in calcul mai multe aspecte, printre care mancarea ieftina, pretul mic al transportului in comun si cursul valutar favorabil.

Maldive – desi pare ciudat, preturile in Maldive sunt mici in lunile de vara, comparativ cu cele din iarna, pe care multi turisti nu si le permit. Vremea este acceasi in iulie cu cea din decembrie, iar costul unei nopti de cazare poate fi mai mic chiar si de patru ori vara fata de iarna.

Africa de Sud – cu siguranta aici ai ce vizita si iti poti permite sa cumperi cu bani putini lucruri pe care ai da o avere in Europa.

Laos – este o destinatie extrem de atractiva. Aici preturile sunt mici, iar localnicii sunt prietenosi. Seamana destul de mult cu Thailanda, insa are mult mai putini turisti.

Republica Moldova – stim cu totii ca localnicii de aici sunt vorbareti si prietenosi. Cei mai multi nu au o situatie financiara foarte buna, insa ai un sentiment de siguranta in aceasta tara.

Estonia – seamana cu alte tari nordice, insa este mult mai ieftina. Poti economisi pana la 50% daca alegi Estonia ca destinatie de vacanta in locul altei tari din nordul Europei.